Praktische informatie

Ervaring

Jos van Boxtel heeft ruim 15 jaar ervaring in het trainen van hypnotherapie, NLP en oplossingsgerichte therapie en heeft meer dan 1000 mensen opgeleid in deze methoden. Hij is gespecialiseerd in Ericksoniaanse hypnotherapie, ook wel indirecte of conversationele hypnose genoemd, en in het transformeren van beperkende overtuigingen.

Doelgroep

De trainingen van Mindspring zijn gericht op iedereen die professioneel met mensen werkt, waaronder therapeuten, coaches, psychologen, docenten en artsen.

Opbouw van de trainingen

De trainingen bestaan uit een verfijnde mix van presentaties, demonstraties en oefeningen. De theorie van de stof worden kort en speels uiteengezet en voortdurend toegepast in het contact met de deelnemers. Technieken worden voor de groep gedemonstreerd, waarna de deelnemers met elkaar aan de slag gaan. Alle oefeningen worden geëvalueerd om het geleerde in een groter kader te plaatsen en te integreren.

De niveaus I t/m IV van Ericksoniaanse hypnotherapie worden in opeenvolgende trainingen zorgvuldig opgebouwd, waarbij de werkwijze steeds verder uitgebreid en verdiept.

Tarieven

De prijs van twee-daagse training is €350 euro. De trainingen van Mindspring zijn BTW-vrij.

Beroepsvereniging

Alle trainingen worden als bijscholing erkend door de  Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT).

Richtlijnen Corona

Lees ook de richtlijnen die ik in acht neem m.b.t. het Coronavirus voor trainingen en workshops.